Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points - HACCP) ve výrobě potravin je jedním ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin, tedy i doplňků stravy. Certifikace systému HACCP je prokazatelným potvrzením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP. Naše společnost prochází pravidelnými audity.
Každá země s rozvinutým ekologickým zemědělstvím má vlastní národní certifikát, který zaručuje, že produkt splňuje veškeré standardy zákona o ekologickém zemědělství. V České republice označuje bio produkty tzv. "BIO zebra". V roce 2021 jsme získali BIO certifikát na výrobu doplňků stravy.
V současné době se naše společnost připravuje na získání certifikace ISO 9001.
Česká a slovenská asociace pro speciální potraviny (ČASP)
ČASP je zájmovým sdružením právnických osob, založeným v roce 2000. Asociace reprezentuje společné zájmy svých členů – výrobců a distributorů doplňků stravy - a to jak na národní, tak i na mezinárodní úrovni a jejím hlavním cílem je aktivně se podílet na utváření přiměřeného a vyváženého legislativního rámce pro produkty podporující zdraví. Zároveň se všichni členové asociace zavazují dodržovat vlastní etický kodex pro prodej a marketing, který jde nad rámec platné legislativy v ČR a SR.
ČASP nyní zastupuje 24 firem, které představují podstatnou část trhu s doplňky stravy. Naše společnost je jejím aktivním členem.